Mesafeli Satış Sözleşmesi

MARSEL FASHION TEKSTiL SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi olarak, müşterilerimizin gizliliğine saygı duyuyoruz. Bu mesafeli satış sözleşmesi, müşterilerimizin haklarını ve sorumluluklarını açıklamaktadır.

1. Taraflar

Bu mesafeli satış sözleşmesi, bir tarafta MARSEL FASHION TEKSTiL SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi (bundan sonra “Satıcı” olarak anılacaktır) ve diğer tarafta Satıcı’nın ürünlerini satın alan kişi (bundan sonra “Alıcı” olarak anılacaktır) arasında akdedilmiştir.

2. Sözleşmenin Konusu

Bu mesafeli satış sözleşmesi, Alıcı’nın Satıcı’ya ait internet sitesi üzerinden sipariş ettiği ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerini belirlemektedir.

3. Sipariş

Alıcı, Satıcı’nın internet sitesi üzerinden sipariş verirken, ürünün adı, miktarı, satış fiyatı, ödeme şekli, teslimat adresi, fatura adresi ve diğer gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmelidir.

4. Fiyat ve Ödeme

Satıcı, ürünlerin satış fiyatını internet sitesinde belirleyecektir. Satıcı, ürünlerin teslimatı için kargo ücreti talep edebilir. Alıcı, sipariş ettiği ürünlerin bedelini, ödeme sayfasında belirtilen yöntemlerden biriyle ödemelidir.

5. Teslimat

Satıcı, sipariş edilen ürünleri, Alıcı’nın internet sitesinde belirttiği teslimat adresine gönderecektir. Teslimat süresi, siparişin alındığı tarihten itibaren en geç 30 gün içinde gerçekleştirilecektir.

6. Cayma Hakkı

Alıcı, ürünleri teslim aldıktan sonra 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için Satıcı’ya yazılı bildirim yapılması gerekmektedir.

7. İletişim

Müşterilerimiz, MARSEL FASHION TEKSTiL SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi ile iletişim kurmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilir:

Adres: ŞIRINEVLER MAH. UFUK SK. FETTAHOLU APT NO: 6 B BAHÇELiEVLER/ ISTANBUL

Telefon: +90 543 826 71 34

E-posta: info@kewq.com.tr